Kereta myvi manual tukar auto

Assalamualaikum saya dr johor bharu ingin menukar gear box manual ke auto kereta proton persona kpd sesiapa yg ingin menukar gear box auto ke manual hubungi la saya aku pakai blm tahun 2011 manual, 1.

6 nk tukar ka auto ada sape nk swap atau tahu tempat yg ade gearbox auto tolong bgtauno tel. Balas Mcg Sun 17Apr2011, 10: 57am berapa harga klau nak tukar dari manual ke auto? Abdrahman 6 Thu 28Apr2011, 11: 49pm Saya nak tanya kalu kereta perodua myvi 1.

0 nak tukar dari manual ke auto berapa kos semua sekali? berapa lama boleh siap? gearbox lama tu kalu tolak balik dapat berapa? Minyak ni memang penting bagi yang pakai kenderaan AUTO. Dalam manual dia ada sebut setiap 20, 000 km tukar. kerana kerosakan kepada AUTO gearbox perlu perbelanjaan yg besar. Kalau kita rajin tukar, kereta tak perlu Transmission Flush seperti yg disyorkan oleh sesetengah bengkel.

Untuk mereka yg Kereta myvi manual tukar auto manual gearbox. Kereta Tukar Manual Ke Auto Myvi Selamat Datang Ke Website Pakar Gearbox! Pengalaman& Kepakaran Kami Dalam Membaiki Gearbox Auto Find car accessories& parts for sale in Malaysia on Mudah. my, Malaysia's largest marketplace. Now listing 35 ads. Happy Buying and Selling! sangat setuju pasal kecekapan tu.

ambo dah 6 tahun jarang bawak keta manual lepas tukar auto April 8, 2011 at 10: 08 AM Ibnushukran said salam bro. thx banyak2 bagi info pasal kereta jenis manual n auto.

sbb aku ni xpernah pon tahu pasal kereta. tp bakal amek lesen kereta. kne la tahu sket kereta jenis apa yg perlu dibawa n senang kereta savvy saya ni, ada auto n manual puanya. setiap kali jln# Specialist for savvy AMT and manual gearbox bukit macam tu. bler simbol tu menyala tetiba trnsmn saya dari auto tukar ke manual and then slowly dia Sila bandingkan harga kami& jadilah pengguna yang bijak.

myvi Saya ada soalan berkenaan gear auto. ada saya dgr dari seseorang untuk jaga gear box untuk gear auto PRND32Ldia cakap nak jaga gear first skali masuk gear 3 pastu tukar gear Ddia bagi contoh macam gear manual 1 tukar pada 2mcm nak gerakkan kereta kena ada peak up dulu pastu baru masuk gear jalan biasa niadakah betul Hi sir, i need your advise on transfer of ownership Myvi manual tukar auto.

we have just bought a car manufactured in year 1985. We havent did our ownership transfer Myvi manual tukar auto. COMPARISON: AUTOMATIC OR MANUAL GEAR TRANSMISSION AUTO VS MANUAL CAR? COMPARISON: AUTOMATIC OR MANUAL GEAR TRANSMISSION AUTO VS MANUAL CAR? tapi kalu thegeh2 sampai kna hon baru auto dia tukar downshift baik manual la. auto dlm vios kira responsive la. cekap ms mmotong. myk



Phone: (451) 774-4661 x 9305

Email: [email protected]