Manuale scolare clas a-20

Manuale si auxiliare scolare Manuale scolare clasa a 2a (II) Matematica Clasa 8 Manual Mihaela Singer, Cristian Voica, Consuela Voica 27. 55 lei 29 lei adauga in cos Biologie Clasa 8 Manual Aglaia Ionel, Victoria Oaida Manuale scolare pentru clasa 10a Libraria Delfin pune la dispozitia publicului o gama completa de materiale didactice pentru invatamantul preuniversitar. Manuale scolare si auxiliare clasa a IIa Cea mai bogata oferta de manuale si carti scolare pentru clasa a 2a.

Comenzi online, livrare rapida in toata tara manuale scolare clasa v a. Literatura romana. Sa dezlegam tainele textelor literare. Indrumator pentru toate manualele alternative.

Prin abonarea in aceasta pagina esti de acord sa primesti prin email promotii de la Libris. ro. Te poti dezabona in orice moment din email sau din contul tau. Manuale scolare pentru clasa 2a Libraria Delfin pune la dispozitia publicului o gama completa de materiale didactice pentru clasele primare n unitile de nvmnt de stat sau particulare se utilizeaz manuale colare i alte auxiliare didactice aprobate de Ministerul Educaiei.

OMEN nr. 2017 privind elaborarea manualelor colare pentru clasa a Va n anul colar Catalogul manualelor scolare valabile in inv preuniversitar, anul scolarPhone: (871) 844-3740 x 5664

Email: [email protected]