Moulinex ow2000 manual de utilizare program

mpmntare i cu fir conductor de seciune cel puin egal cu cea a cablului furnizat mpreun cu produsul. nlocuiile obligatoriu la un centru de service auto Citii cu atenie modul de utilizare nainte de prima folo.

nu depii 1000 g de aluat n total. Sunt de acord ca datele mele personale s fie stocate i folosite pentru a primi nouti i oferte comerciale. Oct 09, 2005 salututare! am luat si eu de curand o masina de paine alaska, am experimentat cateva retete din manual si apoi mam gandit sa merg la sigur cu retete facute (si reusite) de altii si asa am ajuns pe acest forum.

Are o teflonare cu cel putin 2 clase peste Moulinex chiar si dupa 3 ani de utilizare intensiva, are preincalzire are un alt algoritm de amestecareframantare si nu in ultimul rand pretul este cu aproape 2 milioane mai ieftina.

Se pare ca e asa cum spui caci am gasit o gramada de mesaje in diverse locuri cu posesori de masini de facut paine de la M. care spun ca nu au primit manual in lb.

romana sau ca nu au primit de loc. Nu stiu de ce Moulinex ( o marca cunoscuta si apreciata ) se misca asa greu. Citii cu atenie modul de utilizare i folosii Alegerea unui program declaneaz o serie de etape care se deruleaz automat unele dup altele. 1. Pentru a ntrerupe ciclul nainte de terminare, oprii manual programul apsnd lung pe butonul.

Cumpara Masina de paine Moulinex Home Bread Baguette, 1600 W, 1. 5 kg, 16 Programe, Alb de la eMAG! Verifica oferta de azi si alege dintro gama variata de produse online la preturi avantajoase! Deschiderea coletului la livrare. Fratemiu are Moulinex 5000 de vreo 34 ani si a folosito la orice: cozonac, gogosi, tot felul de nebunii. 020 e la fel, doar ca au stilizato putin. O recomand, insa cauta ofertele cele mai bune, de obicei ea costa 450 Ron, dar deseori se fac reduceri.

Proporia de utilizare este de 2 linguri pentru 500 de grame de fin. Praf de copt: acesta trebuie folosit doar pentru coacerea pljiturilor i nu este potrivit pentru pine. Capacitatea de cretere a finii elimin necesitatea prafului de copt. Citii cu atenie modul de utilizare nainte de prima folosire a aparatului: o folosire neconform a modului de utilizare exonereaz fabricantul de orice responsabilitate.

Nu lsai cablul de alimentare la ndemna copiilor. Retetele pentru masina de paine Moulinex OW5020 si Moulinex OW5023 le gasiti AICI Manual de utilizare si retete pentru masina de facut paine Moulinex OW2000. Vezi AICI oferta pentru masinile de paine!

Manual de utilizare si retete pentru masina de facut paine Moulinex OW3022Phone: (108) 444-7499 x 1161

Email: [email protected]com