Manual de supravietuire scribd

Scribd is the world's largest social reading and publishing site. Tlchargez as PDF, TXT ou lisez en ligne sur Scribd. Sper ca acest Manual de supravietuire va ajuta pe multi romni sa evite accidentele si sa scape din necazurile cu adevarat inevitabile.

Fii eficient. Respecta Natura. posibilitatile (mintale. Unii emigreaza. altii suprima gurile de prisos. dar si de atitudinea. Fii optimist.

Manual de supravietuire 1. Despre carte: In sfrit, a aprut i cartea de care aveai nevoie! Lumea n care trim e plin de pericole: incendii, inundaii, cutremure, automobile care dau buzna, trenuri care deraiaz sau se ciocnesc, navecare se scufund, avioane care se prbuesc.

In afara de acest manual de supravietuire (care este unul foarte bun), stiu ca mai exista inca unul, scris de Bear Grylls, care pe langa informatiile din text contine multe imagini color (desene, scheme si fotografii) ce ilustreaza diversele obstacole si situatii greoie care pot sa apara.

MANUAL DE SUPRAVIETUIRECUPRINS PREFA 1. PENTRU A SUPRAVIEUI GNDEsTE! 1. 1. Cauzele accidentelor. 1. 2. Ce te faci? 1. 3. Gndeste si nf Scribd es red social de lectura y publicacin ms importante del mundo. Explorar. Explorar Scribd Bestsellers. Explorar por intereses. Career& Money. Sper ca acest Manual de supravietuire va ajuta pe multi romni sa evite accidentele si sa scape din necazurile cu adevarat inevitabile.

Ce ne aduce viitorul 1. pentru o rasplata Scribd is the world's largest social reading and publishing site. Despre carte: In sfrit, a aprut i cartea de care aveai nevoie! Lumea n care trim e plin de pericole: incendii, inundaii, cutremure, automobile care dau buzna, trenuri care deraiaz sau se ciocnesc, nave care se scufund, avioane care se prbuesc.Phone: (735) 512-7346 x 2323

Email: [email protected]